Om Byhens Bygg och Tjärstrykning

Vi är ett väletablerat och komplett företag som utför alla vanligt förekommande bygguppdrag vid byggnationer, snickeri, renoveringar och tillbyggnader samt utför tjärstrykning på alla olika höjder. Idag kan vi stoltsera med att åta oss många anrika kyrkor på bland annat Gotland i upprustningsarbetet. Så som att fogar knackas bort och fylls i, stenskulpturer och ornament rengörs samt lagas vid behov. Att tjärstryka tak och väggar m.m. på framförallt k-märkta hus är en specialitet vi innehar.

Verksamhet på Gotland och i Stockholmsområdet

Byhens Bygg & Tjärstrykning AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag, kommuner samt kyrkor och församlingar på Gotland och i Stockholmsregionen med omnejd.

Noggrannhet i alla väder

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation, servicekänsla och ett öga för detaljer utvecklat verksamheten och jobbar idag med många återkommande kunder samt via rekommendationer.

Totalentreprenör

Byhens Bygg och Tjärstrykning AB utför även helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi plockat ut guldkornen bland andra seriösa utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Trygghet, Säkerhet och Kvalitet

För att få utföra det utvändiga arbetet på så hög höjd krävs årliga läkarkontroller och särskilda kurser och intyg. Bland annat Heta Arbeten och mastintyg från Actsafe. Vi använder endast kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för de bästa hållbara resultaten. Bland annat så använder vi oss av riktig trätjära vid våra tjärstrykningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.